Fehérje puding

2015.02.13 21:42

Ez az egész hét valahogy olyan fáradtra sikeredett. A gyerkőc sokat volt nyűgös, az edzések és a kaja sem ment túl fényesen, viszont reggel beszéltem az edzőmmel, aki újabb erőt adott a folytatáshoz. Ezer köszönet érte! Egy jó edző, mindennél többet ér!

A héten már csak egy kardió edzésem van hátra, 5 súlyzós és 1 kardió már a hátam mögött van, úgyhogy holnap reggel a teremben fogok kezdeni, vasárnap pedig pihi.

A reggeli motivációs beszélgetésnek köszönhetően ma úgy éreztem, hogy az edzés és a kaja is sokkal jobban ment, tényleg ennyit számít a megfelelő háttér!

Reggelire zabkása, utána egy turmix, majd rizs-tonhal-uborka 2x, délután pufi rizs tojásfehérjével, majd edzés utáni vacsi párolt zöldség szintén tojásfehérjével és zárásképpen egy kis édességnek fehérje puding.

Nemrég kaptam egy anyukától egy levelet amiben azt kérdezi tőlem, hogy hogyan készítem el a fehérje pudingot, amit oly sokszor emlegetek. Na igen, lehet eddig elfelejtettem leírni, hogy hogyan is csinálom meg, de most akkor pótolom. 🙂

Semmi extra dolog nincs benne, egész egyszerűen annyi, hogy egy adag fehérjeport nagyon pici vízzel keverek ki úgy, hogy puding állagú legyen, és én még 1-2 teáskanál zsírszegény túrót is hozzá szoktam tenni, nekem így még finomabb. Ezt kanalazom be édesség helyett, és mivel az Iso whey zeronak minimális a szénhidráttartalma, ezért lefekvés előtt is nyugodtan fogyasztható.

Hétvégi program még bizonytalan, most viszont egész biztosan megyek aludni, mert így este fél 11-kor megint keresztbe állnak a szemeim.

Vélemény, hozzászólás?