Elindult FittAnyu rovata a Diéta&Fitnesz újságban

2014.09.26 12:27

Tegnap annak ellenére, hogy nem volt edzésem, nagyon elfáradtam. Az átmenő frontok, a gyerekem első próbálkozásai az akaraterejének érvényesítésére,  igazi kihívás elé állítottak, aminek hatására estére úgy éreztem magam, mint akit tarkón vertek egy jóóóóó nagy péklapáttal.

Délután ezért megjutalmaztam magam,  -hogy anyukaként hősiesen állom az újabbnál-újabb megpróbáltatásokat, és azért is, mert nagyon kellett az édesség a lelkemnek-  🙂  2 db zabpelyhes keksszel, amit vásárlásnál egy útba eső Lipóti Pékségben vettem.

Teljes kiőrlésű tönkölylisztből készült fruktózzal édesítve, finom volt, és jót tett a lelkemnek is, energiát nyertem belőle a nap hátra levő részére. 🙂

Azt hiszem értelmét nyerte számomra az a mondat, amit Epres Panni anyukaként  mond egy reklámban: „édesanyaként keményebb vagy minden vizilabda csapatnál!” Mondhat bárki bármit, ez a mondat tök igaz!

Ma jelent meg a Diéta&Fitnesz magazin októberi száma, aminek nagyon megörültem 🙂

Elindult benne a FittAnyu megmondja rovat:

itt havi rendszerességgel kérdezhetnek tőlem az anyukák táplálkozás, mozgás, és lélek témában.

Hétvégre tervben van 2 edzés is (kar (integető háj ellen) és popsi formálás, aminek a gyakorlatai a blogban elérhetőek lesznek) valamint újabb diétás finomságok készítése.

Vélemény, hozzászólás?