Egy versenydiétás édesség

2015.01.19 21:08

Délelőtt volt egy hát-mell-tricepsz edzésem, előtte személyi edzések, utána meg rohanás a gyerekért a bölcsibe. Délután a kis maki alvás ideje alatt, összedobtam egy kis édességet ebéd utánra, ami nem számít félreevésnek, belefér a versenydiétába is.

Neve nincs, kicsit ronda, viszont finom.

1 tojásfehérjét kemény habbá vertem. 1 adag vaníliás Iso whey zerot 2 ek. zsírszegény túróval kikevertem, és ehhez forgattam hozzá óvatosan a tojásfehérjehabot, majd megsütöttem. A tetejére vaníliás protein pudingot és zsírszegény túrót tettem. Kb. fél perc alatt elfogyott, tényleg finom lett, és simán beilleszthető még a versenydiétámba is.

Holnap reggel fogorvoshoz megyek, utána „biztosan jól fog esni” a soron következő lábedzés. Nem tudtam máshogy megoldani, csak így. Mondjuk nem a lábam lesz érzéstelenítve, hanem a fél arcom. Jobb ha nem iszok majd üvegből, mert ilyenkor mivel nem érzem a szám szélét, a fele mindig mellé megy, az meg már milyen ciki a teremben, mert itthon még ugye csak-csak… 🙂

Na mindegy.

Délután legóztunk még egy kicsit a gyerkőccel, ment a szokásos egymás hegyén-hátán tobzódás az ágyon, szőnyegen és eltelt a délután.

Na, menő a gyerek haja? Én vágtam 🙂

Vélemény, hozzászólás?