Egy újabb gyakorlat a feszes combokért

2014.12.09 14:09

Nem tagadom,  nagyon rápörögtem most  a tavaszi versenyre, úgyhogy amennyire csak munka és család mellett lehet nagy hangsúlyt helyezek a lábedzésekre, és bár december van, jön a karácsonyi nagy evészet, ennek ellenére jobban odafigyelek a kajára, mint az elmúlt néhány hétben. Várom, hogy a kis csapatommal tavasszal, a Palatinus Team lányaival állhassak színpadra.  🙂

Ma délelőtt csak egy röpke lábedzés fért bele a meló mellett, így a héten még egy tartalmasabb lábazást be kell iktatnom a célok miatt.

Edzéseken előszeretettel végzem ezt a gyakorlatot, a merevlábas felhúzást, ami a comb hátulsó részét (combhajlítót) és a nagy farizmot nagyon jól formában tartja. Hol kézi súlyzót kapok a kezembe, hol pedig egy nagy rudat, amivel végzem a gyakorlatot.

Holnap hát-mell-tricepsz edzés van soron, pénteken pedig újabb lábnap.

Csütörtökön este karácsonyozunk a csajokkal, és ígértem nekik valami alakbarát finomságot. Laczó Andi küldött nekem egy fitness túrós-mákos muffin receptet, így gondoltam kipróbálom, és ezt fogom elkészíteni a lányoknak.

Íme a recept:

Tészta:200gr darált mák,2tojás,320gr joghurt,1,5kk.sütőpor,édesítő.

Töltelék:200gr zsírszegény túró,1 tojás,édesítő.

Összekevered a tészta összetevőket,Muffin formába teszel a „tésztából”,majd rá egy adag túrót (amit szintén összekevertél) és a tetejére még egy adag tészta.180 fokon 30′ és utána légkeverés 10′.Ez az adag 12db-hoz elég.Jó étvágyat!

Mindig nagyon örülök, ha valaki megosztja velem a fitness-alakbarát receptjeit, és amint van egy kis plusz időm, szívesen kipróbálom. 🙂

Vélemény, hozzászólás?