Egy gyors saláta vacsira

2015.05.13 20:53

EZ A MI SAJÁT EPRÜNK 🙂

Délután örültünk, mint majom a farkának, hogy érik az eper a kis kertünkben és az összes piros epret lelegeltük a gyerkőccel. Helyesbítek: a kis maki szedte le és tette a számba, szóval az összeset, azt a 7-8 darabot én ettem meg. Még az íze is más, hogy saját termés.

A végén még annyira rákapunk a gazdálkodás ízére, hogy kettőt pislogunk és tyúkok kaparásznak majd a kert végében. Na jóóóó, ezt azért biztos nem. 🙂

A napunk szokásosan telt, délelőtt munka, majd edzés, délután eper szüretelés és meseolvasás a hintaágyban a gyerkőcnek, vacsi, fürdetés és altatás.

Ma váll és bicepsz edzést csináltam 15 perc kardióval a végén. Őszintén szólva egyáltalán nem volt kedvem edzeni, úgyhogy minden akaraterőmet össze kellett szedni, hogy ne menjek haza a teremből. A végén persze büszke voltam magamra, hogy mégis végigcsináltam.

Az étrendemben a magvak most elég nagy szerepet kapnak, azonban óvatosan kell bánni velük, ha vigyázni akarok a formámra, mert ugyan nagyon egészségesek, de igen magas a zsírtartalmuk, éppen ezért mértékkel kell fogyasztani őket.

A mai vacsit kb. 2 perc alatt dobtam össze és erre a salátára is került pirított dió, ahogy a reggeli zabkásámba is.

Salátalevelek, tonhal, aszalt koktélparadicsom és pirított dió.

Csak az ebédből maradt ki, ami párolt zöldség volt sült tofuval.

Holnap munka után csak kardió edzést csinálok, amit has és mélyhátizom gyakorlatokkal és nyújtással zárok, péntekre pedig marad még egy jó kis lábedzés.  

Szombaton kerti partis, lazulósra vesszük a figurát, remélem az időjárás is kegyes lesz hozzánk, különben a 25 ember csak lapjával fér el majd a szaletlink alatt, vagy gumicsizmás, esőkabátos bulit szervezünk, az se rossz 🙂

Vélemény, hozzászólás?