Fitten - Pozitívan

Változtass könnyedén,
lemondások nélkül

Egy gyakorlat: belső comb és hasformálás egyszerre

2015.02.20 19:50

Emlékszem, amikor anyu gyerekként leszidott, hogy ne az ő szemceruzájával rajzoljak. Akkor nem értettem miért baj ez, hiszen az is ceruza, és mégcsak nem is a falra rajzoltam vele, hanem a papírra. Na most az én gyerekem ugyanezt csinálja. Van zsírkrétája, de a szemceruzám időnként sokkal jobban tetszik neki.

Arra is emlékszem, hogy gyerekként, amikor közel ültem a tv-hez és onnan néztem, azonnal rám szóltak, hogy üljek távolabb, mert elromlik a szemem. Én most reflexből ugyanezt csinálom a kis makimmal. Közel ül a tv-hez, azonnal rászólok, hogy jöjjön messzebb, mert elromlik a szeme, és talán még ugyanazokat a szavakat és hangsúlyt is használom, mint a szüleim. Furcsa érzés visszahallani a szüleim szavait saját magamtól.  

A nagymami ma hazament. Hétfőn délután jön vissza és jövőhéten megint itt lesz velünk 3 napot, aminek nagyon örülök, mert ez most hatalmas segítséget jelent. A jövőheti teendőimet így abba a 3 napba fogom összesűríteni, emellett péntek-szombaton egész nap továbbképzésen leszek, így a jövőhét is elég húzósnak ígérkezik. Sebaj, egyáltalán nem unatkozom, minden percem be van osztva, és hát szeretem a pörgést és a kihívásokat! 🙂

Délelőtt a személyi edzések után kardióztam 40 percet (a héten másodjára)

majd has és belső comb formálás egy gyakorlaton belül, és végül nyújtás.

(nincs ekkora lábam, csak előnytelen a fotó) 😀

Hanyatfekvésben talptámasz a talajon, kéz a tarkónál van, állunkat nem szorítjuk a mellkashoz (legyen egy ökölnyi távolság a mellkas és az állunk között) a két térd közé beszorítunk egy labdát, amit minden hasprésnél összepréselünk a térdeinkkel. Végezzünk belőle 5×20 ismétlést.

Holnap reggel még egy felsőtest, vasárnap reggel pedig még egy lábnap, és akkor ez a hét is pipa edzés szempontjából.

Vélemény, hozzászólás?