Egészséges, alakbarát sós ropogtatnivaló

2015.05.31 15:09

Hétvégi összefoglaló 🙂

Még csütörtök reggel Budapesten az Office Gymben kezdtem a napot.

A Mozgásvilág.hu-val fotókat és videót készítettünk futás előtti bemelegítésről valamint futás utáni átmozgató edzésről.

A csütörtöki nap többi része és a péntek rengeteg munkával telt, úgyhogy kettőt pislogtam és máris szombat lett.

Szombaton délelőtt virágokat ültettünk és készültünk a délutáni újabb kerti partira. 🙂

Ekkor még gyönyörűen sütött a nap, nem úgy, mint ma reggel, amikor odaértem a Margitszigetre a délelőtti FittAnyu edzésre.

Éjszaka és még ma reggel is esett az eső, délelőtt pedig igencsak lógott az eső lába, azonban ezt a lelkes csapatot nem rettentette el a szabadtéri mozgástól és végig nyomtuk az 50 perces edzést a margitszigeti sportpályán.

 

Edzés előtti energia töltés zabszelettel.

Szükségem is volt rá, ugyanis egy órát sem aludtam, végig fent voltam a gyerkőccel, valami nem stimmelt nála éjszaka, ezek után zéró alvással ugráltam le az 50 percet. Gyereknapozni is máskor fogunk, mert szegénykém annyira kifáradt az éjszakai nemalvásban, hogy most egész nap durmol.

Margitsziget után irány haza, egy könnyű ebéd

Saláta, tonhal, almakockák, pirított magvak sajtos-magvas zabrudacskákkal.

A zabrudacskákat még tegnap készítettem a kerti partira, arról maradt és most pufi rizs helyett éppen jól jött az ebédhez.

Ezt a receptet is Bettitől kaptam, akitől a túrókrémes zabkosárka receptjét is. Annyiban módosítottam csak rajta, hogy a tésztához hozzákevertem egy evőkanál lenmag őrleményt és egy késhegynyi szódabikarbónát.

Receptért kattints ide:

 https://www.fitten-pozitivan.com/products/sajtos-magvas-zabrudacskak/

Már gondolom nem is kell mondanom, hogy egészséges és természetesen alakbarát sós nasiról van szó, úgyhogy bátran beilleszthető az étrendbe. 🙂

Ma délután már csak pihi, motorozás a gyerkőccel, kert rendezgetés és holnap kezdődik egy újabb lendületes hét. 🙂

Vélemény, hozzászólás?