Égess zsírt otthon

2015.01.17 20:36

Tegnap megvolt az utolsó edzésem a héten. 30 percet kardióztam, utána nyújtás.

Tegnap este még sütöttem a lányoknak a ma délelőtti találkozóra mákos-almás sütit és zabkekszet, nem meglepő módon alakbarát verziót csináltam. 🙂

Közösen kitűztük az ez évi alakformálásra vonatkozó célokat, és végre megismerkedtünk személyesen is. 🙂 Egy vidám délelőttöt töltöttünk együtt, amit márciusban megismételünk, akkor már egy kis tornával fűszerezve.

A találkozón beszélgettünk és tapasztalatot cseréltünk  táplálkozásról, mozgásról,és ennek gyakorlati megvalósíthatóságáról is. Szóba került az otthoni edzés, vagyis az, hogy feltétlenül el kell e menni edzőterembe ahhoz, hogy formálódjunk.

A válasz egyértelműen nem. Kisgyermekes anyukaként pedig még ha van is a közelben edzőterem, akkor sem biztos, hogy rendszeresen megoldható az edzőtermi edzés.

Hogyan lehet tehát otthon formálódni, fogyni, zsírt égetni?

A tested külalakját az izomzatod határozza meg. Az izmok hatalmas mennyiségú kalóriát képesek elégetni, azaz minél formásabb valaki, annál több kalóriát éget el. Ha tehát elhanyagolod az izmaidat, akkor még lassabban tudsz lefogyni.

A zsírégetést kezd otthon a konyhában.

Tudod, 70% a táplálkozáson múlik, bármi legyen is a célod, fogyás, formálódás, tömegnövelés, zsírégetés. Ehhez segítségképpen a Fat Control tréningben összeállítottam egy 7 napos étrendet, amit egész egyszerűen csak követni kell.

Kattints ide:

https://www.fitten-pozitivan.com/fat-control-trening/

Égess zsírt az otthoni tornával.

Nem kell feltétlen edzőterembe menni ahhoz, hogy a formálódáshoz szükséges intervall kardió és súlyzós edzést elvégezd. A Fat Control tréningben  az étrend mellett találsz egy 5 napos edzéstervet videóval, amit akár otthon, akár kint a szabadban, vagy edzőteremben is el tudsz végezni, nem kell hozzá más, csak egy pár súlyzó.

Kattints ide:

https://www.fitten-pozitivan.com/fat-control-trening/hetfo-/

Otthon is minden a kezedben van ahhoz, hogy kifogások nélkül belekezdj egy egészségesebb életmódba, aminek az egyik pozitív mellékhatásaként egy csinosabb, formásabb test fog visszaköszönni a tükörből.

Étrend meg van, edzés meg van, cél meg van, akaraterő meg van. Mi kell még? 🙂

Vélemény, hozzászólás?