Edzés utáni fehérjében gazdag finomság

2015.06.05 15:42

Tegnap délután az Arnold Gym-be mentem, konzultációm volt az Energy életmódváltó programban résztvevő Margittal és Kornéllal. 8 hete már, hogy belevágtak az életmódváltásba és a programból még 4 hét van hátra. A konzultáció során olyan személyre szabott táplálkozás, mozgás és életmód tanácsokkal, receptekkel, bevásárló listával látom el őket, amit nemcsak a  3 hónapos program alatt hasznosíthatnak, hanem miután elengedtük a kezüket is, hisz az életmódváltás nem ideiglenes, ideig-óráig tartó fogyókúra, hanem ahogy a nevében is benne van, egy tartható egészséges életforma, aminek a mellékhatása egy kiegyensúlyozott lélek, egészséges és formás test.

Imádom ezt a falut. Reggel 6-kor 4 futóval találkoztam a tónál. Itt akár mikor megyek valahová, valaki mindig fut. Tök mindegy, hogy reggel van vagy este, tél van vagy nyár. Nem láttam még ilyen települést, ahol ennyien futnának. Nagyon tetszik 🙂

Nekem már csak egy kutya hiányzik a reggeli futásaimhoz. Nemrég pedig majdnem lett egy kutyánk. Nyitva maradt a nagykapu és a bejárati ajtó is és egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy a nappaliból egy kis szőrös kutya sazzézik kifele. 😀

Nagyon helyes volt és úgy voltunk vele, ha van kedve nálunk lakni, akkor szívesen megtartjuk, de sajnos tovább állt.

Szóval ma reggel is 5 km futással kezdtem a napot.

Aztán az edzőteremben egy 3/4 órás intenzív, 7 gyakorlatból álló lábedzés követte, majd jöttek a személyi edzések, aztán irány haza.

Délután összedobtam egy fehérjében gazdag finomságot, zabos túróslepényt, ami kiváló választás lehet akár edzés után is gazdag fehérje és minőségi összetett szénhidráttartalmának köszönhetően.

.

Villámgyorsan elkészíthető, egyszerű alapanyagokból és teljes mértékben alakbarát.

Receptért kattints ide:

https://www.fitten-pozitivan.com/products/zabos-turoslepeny/

A hétvégénk elég mozgalmasnak ígérkezik. Holnap reggel Biatorbágyon melegítem be a futókat egy utcai futóverseny előtt, utána irány a Palatinus csapatvizitre, onnan pedig tovább egy kerti partira. Vasárnap reggel egy 5 km-es kardió edzés majd Etyek Piknik és családi bandázás, grillezés.

Vélemény, hozzászólás?