Fitten - Pozitívan

Változtass könnyedén,
lemondások nélkül

Cukkini tócsni

2015.06.07 16:46

Tegnap délelőtt Biatorbágyon a Peron futóverseny előtt bemelegítettem a futókat.

Ezerrel sütött a nap, nagyon jó hangulat volt és nagyon helyesek voltak. Nagyon szeretem az ilyen sportrendezvényeket, nemcsak azért, mert sportőrült vagyok, hanem azért, mert ilyen helyen mindig mindenki mosolyog, kedves és barátságos a másikkal. Ez is egy ilyen futóverseny volt. 🙂

Aztán bepattantam az autóba, mert 11-kor már kezdődött Pesten a Palatinus csapatvizit, ahova 10 perc késéssel sikerült is megérkeznem.

Tünde feladta nekem a leckét a júliusi vizitig. 🙂 Nincsen lazsálás, mert a forma hamar ugrik, amit eddig felépítettem, noha nagy szigor sincs, de azért oda kell figyelnem kaja és edzés terén is, mert hát az Isten engem sem azzal a szerencsés genetikával áldott meg, amiről szinte minden nő álmodozik, hogy hízás nélkül nagykanállal ehetnénk a nutellát 😀

Miután kitűztük a következő egy hónapra a célokat, irány a csapatépítő kerti parti, ahova már a család is csatlakozott. Este értünk haza hulla fáradtan, így egyikünket sem kellett ringatni.

Ma reggel megint futással kezdtem a napot, ez volt a negyedik kardió edzésem a héten.

Holnaptól változik az edzéstervem, a cél ismét a hát szélesítése, váll és popsi kerekítés, a heti 3-4 reggeli kardió edzés pedig marad azért, hogy csak izom és ne zsír pakolódjon rám. 😀 na meg nem árt némi állóképesség sem a kis makákó állandó pörgése mellett.

Ma is egész nap kint vagyunk a kertben, az egészséges ebédünk is a kerti grillen készült.

Grillezett pisztráng cukkini tócsni ágyon tálalva.

Fehérjében gazdag ebéd, alakbarát körettel minőségi összetett szénhidráttal készítve.

A cukkini tócsni receptje, kattints ide:

https://www.fitten-pozitivan.com/products/cukkini-tocsni/

Ebéd utáni desszert 2 kocka 80%-os étcsoki. 🙂

Vélemény, hozzászólás?