Csokikrémes keksz büntetlenül, csak egészségesen

2015.05.07 13:56

Azt hittem, ha vége a versenynek egy kicsit több időm lesz, de valahogy mindig jön valami extra amivel foglalkozni kell, így megint 2 nap bejegyzése kimaradt.

A verseny után eltelt másfél hét és most érzem azt, hogy kicsit leeresztettem. Az edzéseket most kevésbé kívánja a szervezetem, a táplálkozás terén maradt a minőségen a hangsúly több minőségi szénhidráttal, minőségi fehérjével és minőségi nassolással. Talán most úgy fogalmaznék, hogy a héten lőttek a 100 gr szénhidrátos napoknak, ezen a héten zajlik a verseny utáni újratöltés. 🙂 

Negyedik napja minden nap eszem valami finomságot. Ezt a kekszet éppen tegnap találtam Móninál a Natúr boltban Bián. Nagyon finom, cukormentes, teljes kiőrlésű tönkölylisztből készült.

Ma pedig egy alakbarát, egészséges, fehérje csokikrémes kekszet készítettem, ami éppen jó lesz a délutáni proteines kávémhoz.

A receptet Kővágó Heni csapattársam osztotta meg a facebookon a BioTech oldaláról, megtaláltam és annyira jól hangzott, hogy rögtön meg is csináltam.

Recepért kattints ide:

https://www.biotechusashop.hu/szak%C3%A9rt%C5%91-v%C3%A1laszol/2015/05/06/Pilota_keksz_egeszsegesen/#.VUn5i8l4tCk.facebook

Az edzéseket attól függetlenül, hogy most kevésbé esik jól, nem hanyagolom el, inkább csak lazábbra veszem, teljes testes edzések, kisebb súlyok, hosszabb pihenőidő. Hétfőn pihentem, kedden volt egy váll-bicepsz edzésem 15 perc kardióval, tegnap 35 perc kardió és 1-2 popsigyakorlat, ma pedig hát-tricepsz edzés.

Holnap lábazni fogok 20 perc kardióval a végén, hétvégén pedig teljes testes edzéseket végzek majd, mert azt azért nem bírom ki, hogy ne mozogjak. 😉

Vélemény, hozzászólás?