Csak 25 percem van edzeni, ez mire elég?

2014.11.25 14:37

Az éjszaka csak egyszer keltünk fel, ez az elmúlt 3 naphoz képest igen nagy előre lépést jelent, úgyhogy most úgy érzem pihentebb vagyok egy kicsikét.

Délelőtt a belvárosban volt egy órás elfoglaltságom, előtte úgy próbáltam alakítani a reggelem, hogy egy kis mozgás még beleférjen.

Mivel reggelente nem egyszerű mutatvány egyedül elindulni a gyerekkel, és ez elég időigényes is,  így ez az edzés mindösszesen 25 percre sikeredett. Az öltözőben még meg is kérdezték tőlem a csajok, hogy 25 perc miatt jöttél le? Mit lehet ennyi idő alatt csinálni?

Egyrészt minden percet kihasználok mozgásra, ha csak 25 perc, akkor 25 perc. Ennyi idő alatt is el tudtam érni, hogy kellőképpen szakadjon rólam a víz. Egy kiadós intervall edzést csináltam futópadon, utána egy alapos nyújtás, és mára ennyi fért bele.

Tettem ma is azért, hogy közelebb kerüljek a célkitűzésemhez?

 Igen, csak 25 perc edzéssel, de igen, és ez a lényeg. 🙂

Ha nincs sok időd edzeni, mert túlságosan elfoglalt vagy, sokat dolgozol, vagy nem tudod órákra rábízni a gyereket másra, vagy éppen mindkettő verzió fenn áll, akkor csinálj egy rövid köredzést, vagy egy rövid intervall kardió edzést, amit ha kellő intenzitással végzel, garantáltan szakadni fog rólad a víz, főleg ha még előtte a zsírégetés fokozására betolsz egy adag L-karnitin is 🙂

Mindkét edzéstípusnak köszönhetően az anyagcsere még hosszú órákon át pörög az edzést követően, ami segíti a zsírégetés folyamatát.

Használj ki minden időt a mozgásra a testi és mentális egészséged, valamint az alakod érdekében is, ne gondolkozz azon, hogy 20 percre minek öltözzek át, a 20 perc is jóval több, mintha nem tettél volna semmit önmagadért!

Vélemény, hozzászólás?