Buli után

2014.06.29 20:40

Ma délelőtt jöttünk vissza Debrecenből, az egyik nagyon kedves barátnőm lagzijáról. Nagyon jól éreztük magunkat, egyrészt azért, mert a barátainkkal voltunk, másrészt azért, mert szilveszter óta nem voltunk buliban a férjemmel, szóval ránk fért már egy kis tánc-vihánc 🙂 Szép volt az ifjú pár, jó volt a társaság, jó volt a zene, jó volt a kaja, még a vőlegény vagyis az ifjú férj 80 éves nagymamájával is ropptam a táncot, egyszóval szuper volt minden!

És nem utolsó sorban, jó volt egy kicsit elszabadulni a pelenkázó mellől. Bár jó párszor azért haza telefonáltam, hogy minden rendben van e a gyerkőccel. 🙂

A kis makira végtelenül büszke vagyok, az első éjszakát töltötte nélkülünk a nagyszülőkkel, és egyetlen egyszer sem sírt, jól érezte magát, és egyáltalán nem volt megijedve, hogy nem jövünk vissza. Persze ebben a szüleimnek is nagy szerepe van, a kis majompajtás ugyanis már együtt horgászott a nagypapival, cseresznyét és meggyet szedtek, cseresznye dzsemet főztek, hintáztak, fagyiztak, nagyokat sétáltak és játszottak, szóval az biztos, hogy egy percig sem unatkozott.

A lagziból hajnal fél 3-kor jöttünk el, és néhány óra alvás és egy közös reggeli a barátainkkal után indultunk útnak.

Azért az autópályán még lecsúszott egy kávé, a 4 óra alvás kevésnek bizonyult 🙂

Mivel az esküvőre nem vittem magammal a bedobozolt csirke-rizs kombót, 🙂 (jól is nézett volna ki, ha előveszem a kistáskámból az asztal alól a lagzis menüsor mellé)  így holnaptól szigorúan vissza a jól bejáratott diétás étrendemhez, és reggel már egy jó kis edzéssel fogok kezdeni.

Kedden elutazunk 3-an az első közös családi nyaralásunkra, vagyis 3 nappal fogunk kezdeni egy bababarát hotelben Eger mellett. Megnézzük, hogy a gyerkőc hogy viseli majd, bár szerintem nem lesz gond, hogy nem otthon alszunk, hisz már aludtunk a szüleimnél, és ott sem volt gond, hogy nem a saját ágyában aludt.

Már nagyon várom 🙂

Vélemény, hozzászólás?