Bulguros-húsos muffin

2015.02.27 20:41

Ma egész nap Almásy Csilla gerincedzés továbbképzésén voltam,  még holnap is ez lesz az egész napos programom.

 Ezen a hétvégén csak elméleti rész van,  2 hét múlva jön 2 nap gyakorlat, aztán vizsga. Mivel nem vagyok azaz egyhelyben ülő típus, így elég nehezen viseltem a reggel 9-től délután 4-ig való üldögélést, egy egyébként is nem túl kényelmes széken. Viszont rengeteget tanultam már ezalatt az egy nap alatt is, úgyhogy abszolút megérte a kicsit szenvedős egyhelyben ücsörgés, Csilla nagyon jó fej és érthetően át tudja adni az anyagot, ez a tanfolyam jó választás volt. Emellett hihetetlenül jó érzés volt az, hogy a továbbképzésen 3 számomra idegen ember is odajött hozzám, aki elmondta, hogy ismeri és követi a FittAnyu blogot. 🙂

Reggel fél 6-kor keltem, megcsináltam a kajámat, dobozoltam, elkészültem és irány a tanfolyam.

Délután 4-ig ott, aztán hazafele vásárlás az esti vacsihoz, gyógyszertár, és végre itthon.

Mivel egész nap odavoltam, fáradtan jöttem haza, nem volt már energiám órákat tölteni a konyhában, ezért egy gyorsan elkészíthető, egyszerű alakbarát kaját dobtam össze:  bulguros-húsos muffint csináltam.

Receptért kattints ide:

https://www.fitten-pozitivan.com/products/bulguros-husos-muffin/

Tálalhatjuk koktél paradicsommal, salátával, de önmagában is nagyon finom.

Tegnap a gyerkőccel visszamentünk ellenőrzésre a fül-orr-gégészetre, ma még a gyerekorvos is megvizsgálta és 3 hét után egészségesen hétfőtől mehet bölcsibe, így visszatérhetünk a régi kerékvágásba.

Vélemény, hozzászólás?