Fitten - Pozitívan

Változtass könnyedén,
lemondások nélkül

Brutál popsi gyakorlat

2014.11.11 11:27

A tegnapi napot éppen csak túléltem az éjszakai óránkénti ébredések miatt, estére már nagyon készen voltam. Most éjszaka csak 1x kelt fel a gyerkőc, így a szemem alatti “szépséges” karikák is némileg halványodni látszanak, na erre persze rásegít egy kis alapozó, és szemkörnyék ápoló is.

Délelőtt a heti első lábedzéses napomon teszteltem egy új popsi formáló gyakorlatot. Ultra brutál, legalábbis én eléggé kilettem tőle. 🙂

Nem kell hozzá más, csak egy pár súlyzó (én kezdésnek 2x7kg-val végeztem a gyakorlatot) és egy pad.

Egy kitörés a pad előtt, majd rögtön a másik lábbal padra lépés úgy, hogy közben nyújtva megemel a láb hátra, és vissza le, kitörés, kiinduló helyzet. A tuti hatás érekében, érdemes még a padon megemelt, hátra nyújtott láb esetében ráfeszíteni farizomra.

4×10-et csináltam lábanként egymás után, azt hiszem, ezt holnap érezni fogom. 🙂

Délután Márton napi felvonulás lesz a faluban, ahova tervünk szerint kimegyünk a gyerkőccel, megnézzük az ovisok műsorát, és társadalmi életet élünk. 🙂

Holnapra készülök lelkileg, mert a gyerkőcnek következik egy kötelező oltás, és nagyon rossz érzés látni, hogy megszúrják, úgyhogy délután még tréningelem magam egy kicsit erre is.

Vélemény, hozzászólás?