Belső comb és mélyizom erősítés egyszerre

2015.03.16 14:10

A hétvégi okosodás és nem pihenés után elindult a hét. Reggel munkával kezdtem a napot, majd egy jó 2 órás saját edzést csináltam végig. Lábazás után még 35 perc kardió.

A súlyzós részt egy belső comb és mélyizom erősítő gyakorlattal fejeztem be, amit szintén Csilla mutatott  hétvégén a tanfolyamon.

Térdelő és kéztámaszban helyezkedünk el, a két térdünk csípőszéles távolságban legyen egymástól. A comb és a kar legyen függőleges helyzetben, medencét hátra billentjük, a hasat pedig behúzzuk, fej maradjon a gerinc meghosszabítása. A két térd közé szorítsunk be egy labdát, majd emeljük el a talajról a térdeket. Ebben a helyzetben végezzünk préseléseket a labdán a két térdünkkel 4×30 ismétlésben.

Ezt a gyakorlatot térdműtöttek is nyugodtan végezhetik, mert egy abszolút tehermentesített helyzetről van szó.

Ma késő délután találkozunk a csajokkal, ahova most Törperőst is viszem, így a bölcsi után beautózunk Pestre egy órás traccspartira. Remélem a gyerkőc nem kapja szét nagyon a barátnőm lakását. 😀

A diétában nincsenek könnyű napjaim, most valahogy úgy érzem ez a versenyfelkészülés extra nehéznek bizonyul. Ha megcsinálom és sikerül egy színpadi formát hozni április végére, eredménytől függetlenül nagyon büszke leszek és jól vállon veregetem majd magam, hogy nehezített pályán is sikerült legyőzni önmagam.

Vélemény, hozzászólás?