Bűntudatmentes fitt epres golyó

2017.02.28 15:31

Egy csodákkal teli, élményekben gazdag hétvége áll mögöttünk. 

Szombat délelőtt a Magyar Tenisz Napján voltunk a SYMA csarnokban, ahol  a sok gyerekprogram között lehetőség volt arra, hogy kis Zé kipróbálja ezt a sportot, amit rettentően élvezett. 

majd délután kilátogattunk a Fánk fesztiválra, ahol én a fánkokat diétázóként csak messziről szemléltem. 🙂 

Vasárnap az egész napos YEL Konferencián vettem részt, ahol 4 remek előadót (Litkey Farkas, Rubint Réka, Pál Feri atya, Fenyő Iván) hallhatunk motivációról, inspirációról, önismeretről. A kedvencem Pál Feri atya előadása volt, rengeteg megindító gondolat és tanítás, hétköznapi valós történettel és rengeteg humorral fűszerezve. Zseniális volt, nagyon jól éreztem magam. 

Tegnap délután az oviból haza érve, amíg világos volt, kihasználtuk a jó időt és bringára pattantunk.

Majd bringázás után kis Zé segített elkészíteni a mai reggelimet: epres fitt golyót csináltunk. A golyók formálásával rendesen kivette a részét a munkából. 🙂

Hozzávalók 1 adaghoz:

– 60 gr friss eper vagy fagyasztott

– 4-5 ek. aprószemű zabpehely

– 50 gr kesudió finomra őrölve

– 2 ek. eritrit

– 2 ek. BioTechUSA Natural Whey fehérjepor

Elkészítés:

Az összes hozzávalót egy aprítógépben puha masszává dolgoztam össze, majd golyókat formáltunk és hűtőbe tettük, hogy megdermedjen. 

Tökéletes fitt, bűntudatmentes desszert lehet belőle, vagy akár reggelire is kiváló, hiszen minőségi fehérjét, gyors és lassú felszívódású szénhidrátot és jó zsírokat tartalmaz, ami megfelelő energiával látja el a szervezetet egészen akár ebédig. 

Gyere és tarts velünk áprilisban a Légy igazi fitt nő hétvégén és mi segítünk Neked kialakítani a helyes fitt és egészséges életmódodat, étrendedet!

Velünk tart Schönekker Laci Fitnesz modell is a BioTechUSA-tól! 🙂

A fitness hétvége részleteiért katt. a képre:

Vélemény, hozzászólás?