A testsúlyod, alakod legyen életmód!

2014.02.20 08:59

Reggel, az éhgyomorra elfogyasztott  2 szelet ananász karika  után nekivágtam a mai hasazásnak, míg a gyerek aludt.

Majd gyorsan elkészítettem a napi  kaja adagot,  és bedobozoltam. Mostmár indulhat a nap.  🙂

Tegnap esti edzés (ugyan nem volt hosszú) megint nagyon nehezen ment, 2 nyűglődős nap után „picit” lemerültek a tartalékaim, de azért becsülettel megcsináltam mindent:

-bemelegítés: átmozgató gimnasztika

-lábtoló gép – lábemelés oldalra lábsúllyal 4 x 30-30

-combfeszítő – combhajlító 4x 25- 25

– vádli gépen 4×15

-fekvőtámasz- bicepsz alsó csigán- tricepsz letolás csigán 4 x15-15-15

-nyújtás

A családom már hozzá szokott ehhez az életmódomhoz , a gyerekem ebbe fog belenőni,  de aki nem ismer annyira, általában azoktól az emberektől kapom ezeket a kérdéseket:  Te mindig ezt csinálod? Így kajálsz, és ennyit edzel?

A válaszom pedig mindig ez: IGEN!

Persze, ha nincs előttem kitűzött versenycél, akkor időnként én is eszem édességet, de alapjában véve akkor is a sporttáplálkozás elveit követem és az edzések akkor sem maradhatnak el. Az egyik kedvenc édességem off időszakban, amit előszeretettel és mégis bűntudat nélkül fogyaszthatok az a csokis protein szelet. Imádom 🙂

Szóval, ahogy tegnap is említettem időszakos fogyókúrákkal tartós eredményt és feszes formát nem lehet elérni, ez egy életmód, amiben ugyanúgy lehet finomakat enni, nincs koplalás, ellenben van szép formás alak, és energia, ami a mindennapokhoz ugyebár mindenkinek kell!

A tavasz beköszöntével egyre több embertől hallhatjuk: „most éppen fogyózom”

Ebben a kijelentésben az is benne van, hogy ez egy ideiglenes állapot, amit éppen most át kell vészelni. Azt viszont sose feledjük, hogy ideiglenes eszközökkel, csak ideiglenes állapotot tudunk elérni.

Vélemény, hozzászólás?