A legjobb zsírégető

2015.07.16 13:13

Ma reggel, ahogy bementem a terembe dolgozni, többen felköszöntöttek. Az egyik kedves vendégem azt mondta, hogy: „most, hogy 22 éves lettél, nagyon boldog születésnapot kívánok!”

Nevettünk rajta, aztán egy pillanatra belegondoltam és mondtam is neki, hogy nem szeretnék már 22 éves lenni. Nekem most jó, most érzem magam jól, amikor 22 éves voltam, nem éreztem magam ilyen jól. Egy cseppet sem bánom, hogy elmúltam 30, előttem az élet legjobb része, végre azt csinálom amit szeretek, van egy kisfiam, férjem, családom, van hol laknom, van mit ennem, vannak akik szeretnek és akiket én is szerethetek, akikre számíthatok és akik számíthatnak rám. És ezért minden nap hálás vagyok!

Juuuhuuu 🙂 Mostmár a kosaram is meg van a bringához. Ma délutánra is tervben van egy családos 1 órás bringa túra. Tegnap a kis Törperős a bringán a hátam mögött ülve, csak ennyit mondogatott, hogy „gyorsabban anya!” Mondtam neki, hogy egyenlőre annak örüljön, hogy edzésben vagyok, különben ezeken az emelkedőkön, amik itt vannak a falu környékén fel sem tudnánk menni, nemhogy gyorsabban! 😀

Tegnap este kaptam egy fogyni vágyó anyukától egy levelet, melyben azt kérdezte: „Melyik a legjobb zsírégető? Melyiket javaslod?”

Azért írom meg itt a választ, mert ez sok fogyni vágyót érdekelhet és hátha másnak is segíthetek ezzel.

„Legjobb zsírégető” nem létezik.

Mivel mindenki más hatóanyagra reagál jobban, ezért az egyik embernek ez válik be, a másiknak meg amaz. Mindenkinek ki kell tapasztalnia, hogy a különböző zsírégetők közül melyik válik be legjobban.

Azt jó tisztázni az elején, hogy mielőtt bevásárolnánk a zsírégetőkből, elsőként a táplálkozást kell helyretenni mozgással kombinálva. Kiiktatni az egyszerű szénhidrátokat, csökkenteni a komplex szénhidrátokat és a telített zsírok mennyiségét, növelni a fehérjebevitelt, sok vizet inni és legalább heti 3 alkalommal mozogni.

Ha ez megvan, akkor érdemes elgondolkodni zsírégető kiegészítőn, mert ha kakaóscsigát reggelizünk és kolbászos kenyeret vacsorázuk, akkor bizony egyik zsírégető sem fog használni, ennyi erővel az a pénzt, amit zsírégetőre költessz a kukába is tehetnéd.

Tehát csak akkor vásárolj zsírégetőt, ha a táplálkozásodat rendbe tetted!

Ha ez megvan, akkor mégis mi alapján válassz zsírégetőt?

Induljunk ki a súlyfeleslegből.

10 kg-nál kevesebb súlyfelesleg csökkentését megfelelően tudják támogatni a termogén hatóanyagokat tartalmazó zsírégetők. Ezek stimulálják  a test hőt termelő központokat, fokozzák az anyagcserét és a zsírfelhasználást. Alkalmazása 2-3 hónapig kúraszeűen javasolt, de lefekvés előtt 5 órával már ne szedjünk be belőle, mert stimuláló hatóanyagokat -pl. koffeint, zöld teát, kóla diót- tartalmaz, ami erőteljesen energizáló hatású, azaz éjszaka tuti nem alszunk.

10 kg-nál nagyobb súlyfelesleg vagy akár túlsúly esetén a célok elérését a lipotróp és metabolikus hatóanyagokat tartalmazó zsírégetők segíthetik, melyek javítják a zsírfelhasználást, gátolják a bevitt zsírok lerakódását, optimalizálják  a szénhidrát anyagcserét. Ilyen pl. a CLA, HCA, króm.  Ez akár a diéta hosszútávú kiegészítője is lehet, étkezések előtt kell alkalmazni.

Tehát ne feledd, elsőként a táplálkozásodat tedd rendbe, kezdj el mozogni és csak azután költs zsírégetőkre!

Útmutató Anyukáknak a formás alakhoz szülés után!

Kérd a FittAnyu program ingyenes anyagait itt:

https://www.fitten-pozitivan.com/blog/utmutato-anyukaknak/

Vélemény, hozzászólás?