A kedvenc diétás édességem

2013.11.22 18:07

Ma Budakeszin jártunk a BioTech üzletben és feltöltöttük a hiányzó protein készletet, hogy el tudjam készíteni a kedvenc diétás édességemet.

Aki valaha is komolyabban diétázott az tudja, hogy vannak nehezebb napok, amikor az ember bármit megadna 1 kis édességért. Hál’ Istennek a sporttáplálkozásban erre is van megoldás, egyáltalán nem kell lemondanom az édes ízről, és a lényeg, hogy mindezt bűntudat nélkül ehetem, nem hízlal, és még a szervezetem fehérje szükséglete is ki van elégítve.

Ehhez nem kell más, csak a kedvenc protein porom (Nitro Pure Whey Gold vaníliás). Egy adagot (20 gr) nagyon kevés szénsavmentes vízzel elkeverek. Édes ízű, finom krém, azaz puding lesz belőle.

Megemelt fehérje mennyiségre a diétás étrendben több szempontból is szükség van. Először is azért, mert minden egyes sejtünk tartalmaz fehérjét, ebből épül fel az egész testünk. Feladatuk, hogy energiával lássák el a sejteket, lebontsanak egyes méreganyagokat, valamint hozzájárulnak a csontozat és izomzat felépítéshez is. Másodszor pedig ha megemeled a fehérje fogyasztásod, akkor kevésbé leszel éhes, ezáltal kevesebb szénhidrátot eszel, ami pedig már önmagában segíti a fogyásod.

Én a diétás étrend mellett naponta 2x fogyasztok protein port, hol turmix, hol pedig puding formájában.

Vélemény, hozzászólás?