A diéta kihagyhatatlan része: 1 tökéletes salaktalanító

2015.10.29 16:54

Az milyen amikor a gyerek mérőszalaggal jár bölcsibe és azzal is alszik? Más gyerek kisautót vagy plüss macit visz magával, mi mérőszalagot. Szaki lesz a lelkem. 😀

A héten eddig túl vagyok 4 edzésen. Tegnap mindösszesen 30 percem volt a mozgásra, így kihasználtam az őszi napsütést és kimentem a szabadba futni.

Utána egy színes ebéd: hal édesburgonyás rizzsel és saláta pirított magvakkal szórva:

majd irány vissza a laptop elé dolgozni.

Ma reggel fél 6-kor egy óra vasalással indítottam a napot és a zabpehely helyett most zabkorpából készült banános-magvas kásával.

A zabkorpa szinte bármilyen élelmiszer boltban kedvező áron beszerezhető  – még nálunk a helyi cba-ban is -,  és  rengeteg módon felhasználható.

A zabkorpa nagyon magas  rosttartalmának köszönhetően kiváló diétás étel. A vízben oldhatatlan rosttartalma miatt kitűnő a beleknek, megelőzi  a székrekedést és egyéb bélproblémákat, valamint csökkenti a vastagbélrák kialakulásának kockázatát is.

Segíti a bélrenszer munkáját, csökkenti a szénhidrátok és zsírok felszívódását, kordában tartja a vércukorszintet, csökkenti a koleszterinszintet.

A zabkorpa a nagy vízfelvevő képességének köszönhetően remekül csökkenti az éhségérzetet és mivel minden hozzátapad az emésztőrendszerben amivel találkozik, így ami nem tud felszívódni, azt kitakarítja a tápcsatornából ezért nagyon jó salaktalanító.

A fogyás egyik alapja a megfelelően működő anyagcsere. 

Már napi 1-2 ek. zabkorpával is segítheted az emésztésed, megelőzheted a székrekedés és számos betegség kialakulását, ezzel már sokat tehetsz egészségedért és a sikeres diétádért.

Ha gyakorlati tanácsokra és motivációra van szükséged étrend, edzés terén, valamint szeretnél egy tartható, egészségesebb életmód útjára lépni GYERE ÉS CSATLAKOZZ  a 6 hetes HOZD MAGAD FORMÁBA  SZEMÉLYES VAGY ONLINE PROGRAMHOZ!

A 6 hetes program segít Neked egy tartósan fenntartható, egészséges életmód kialakításában, az állóképességed és erőnléted javításában és a hosszútávon fenntartható fitt forma elérésében

Kattints a képre a részletekért

Vélemény, hozzászólás?