6 perc külső és belső comb edzés otthonra

2016.10.23 15:54

Péntek délelőtt kis Zével meglátogattuk az edzőmet Palatinus Tündét. Amíg a gyerek a funkcionális teremben gurigatta a kis medicin labdákat, kígyósat játszott a gumikötéllel, ugrált a bosun és trambulinon, addig mi Tündével kitűztük a tavaszi célokat és felállítottuk januárig az ehhez vezető tervet. 

Novemberben 3 kardió + 3 súlyzós, decemberben a karácsonyi sütikre való tekintettel 🙂 4 kardió és 2 súlyzós edzés a cél, emellett pedig a kajában szénhidrát ingáztatás. Januárban a formacsekkolás alapján újratervezés.

Péntek este a belvárosban találkoztunk a csajokkal egy salátázós-teázós összeröffenésre, ami nagyon jó volt, megint újratöltött. 

Mivel kis Zé megfázás miatt egész héten itthon volt velem, így hétközben csak egyetlen egyszer jutottam el egy 45 perces M.A.X. tréningre, oda is csak azért, mert szerda este én tartottam. 🙂 Szombat reggel 8-kor, amíg a gyerek aludt kihasználtam az időt és megcsináltam egy órás lábedzést, aminek a végét ezzel a 6 perces külső-belső comb edzéssel egészítettem ki. 

6 perc külső és belső comb edzés 

Ha kevés időd van edzeni, megcsinálhatod önálló edzésként is akár felkelés után, vagy este a tv előtt, de akár ki is egészítheted a saját edzésed, ezzel a 4 lábformáló gyakorlattal. 

A gyakorlatok hatékonyságát növelheted lábsúly használatával.

1, lábemelés oldalra lábanként 1-1 perc

2, térdhúzásból kirúgás oldalra lábanként 1-1 perc

3, hanyattfekvésben láb tárogatás 1 perc 

Ennél a gyakorlatnál figyelj arra, hogy a derekad végig leszorítva legyen a talajon, nyújtsd ki a térded és feszítsd vissza a lábfejed. 

4, hanyattfekvésben térdhúzás a mellkas irányába 1 perc

Kezdőknek 30 mp munkavégzés, 30 mp pihenő 2 kör

Középhaladóknak 45 mp munkavégzés, 15 mp pihenő 3 kör

Haladóknak 1 perc munkavégzés pihenő nélkül 4 kör

Edzés előtt ne felejtsd el az átmozgató gimnasztikát és a végén a nyújtást. 

A vasárnapot reggel 8-kor ismét edzéssel indítottam, ami előtt a reggeli mellé egy céklás-banános turmixot készítettem  1 tk. Energy Organic Barley Juice zöldárpa porral keverve. 

Céklát, banánt, aszalt áfonyát, rizstejet és zöldárpa port turmixoltam össze. 

A Barley juice zöldárpa por azonnali energiával tölti fel a szervezetet, így tökéletes lehet edzés előtti étkezés természetes kiegészítésére. Emellett segíti a szervezet kíméletes méregtelenítését, támogatja az anyagcserét, gátolja a szervezet elsavasodását. Segítséget nyújt emésztési zavarokban, hozzájárul a vércukorszint normalizálásához, így ideális kiegészítője egy testsúlycsökkentő étrendnek is.

Október utolsó hetére, azaz jövőhétre 2 kardió és 3 súlyzós edzés van tervben, amit holnap reggel munka előtt egy futópados edzéssel indítok. 

Fitt menü FittAnyu ajánlásával az Avokádó Ételmanufaktúránál!

– súlyvesztéshez vagy megtartáshoz

– sportoláshoz

– egészséges és tudatos táplálkozáshoz

Szállítunk egész napos menüt, csak ebédet, reggelit-ebédet, és ebédet-vacsorát is!

Novemberben BioTechUSA ajándékkal!

Nézd meg az étlapot és rendelj! Katt. a képre a részletekért

Szeretnél személyre szabott életmód tanácsokat, étrendet, edzéstervet?

Segítek Neked, katt. a képre a részletekért

Vélemény, hozzászólás?