4 perces hasizom erősítő edzésterv otthonra

2016.10.08 07:50

Szombat reggeli ébresztő: tejes autó bekanyarodik az utcába és izomból nyomja a Boci boci tarkát. Talán ez most azért nem esett olyan jól, mert ez a hét nem volt könnyű…az elmúlt 5 napban elég rendesen sikerült elhagynom a komfort zónámat, rajtam kívül álló okok miatt.

A mozgás és a tiszta étkezések azért nem maradtak el, a keddet kivéve minden nap edzettem és a kajára is figyeltem. 

Hétfőn hát-tricepsz, szerdán láb, csütörtökön 40 perc  M.A.X. training és pénteken váll-bicepsz edzést csináltam 4 perc intenzív hasizommal a végén.

4 perces hasizom erősítő edzésterv otthonra

Ha kevés időd van edzeni, ezt a 4 perces intenzív hasizom erősítő gyakorlatsort akár otthon is elvégezheted este a tv előtt. 

Minden gyakorlatot végezz el a megadott időtartamban.

Kezdőknek 30 mp munkavégzés 30 mp pihenő 

Középhaladóknak 45 mp munkavégzés 15 mp pihenő

Halaódknak 1 perc munkavégzés pihenő nélkül

1, ellentétes térd-könyök érintés folyamatos forgatással 1 perc

2, alkartámaszban medence billentés mindkét oldalra 1 perc

3, hanyatt fekvésben kar és lábnyújtás 1 perc

Ennél a gyakorlatnál nagyon figyelj arra, hogy a végrehajtás során a derekad végig legyen leszorítva a talajra. Amikor kinyújtod a karod és a lábad, akkor ne tedd le a talajra, hanem tartsd meg 10 centivel a talaj felett. 

4, krokodil járás 1 perc

A tegnapi nap finomsága a ch bevitelbe beleszámolva bögrés gyümölcsös-zabpelyhes süti volt. Egy újságban találtam egy recept, kicsit módosítottam rajta, nagyon finom lett és ráadásul 3 perc alatt elkészíthető:

Egy bögrében melegíts meg 2 tk. kókuszzsírt, majd keverj hozzá 2 ek. aprószemű zabpelyhet, 2 tk. eritritet, 1 ek. apróra vágott diót, 1 tk. kókuszlisztet, 1/4 tk. őrölt fahéjat. Egy másik tálban keverj össze egy apró kockákra vágott gyümölcsöt (pl. almát, körtét, néhány szem szőlőt vagy fagyaztott barackot) 1 tk. kókuszliszttel, és egy 1/4 tk. őrölt fahéjjal, majd forgasd össze a zabpelyhes keverékkel és tedd be 2 percre a mikróba. Ha kész, a tetejét szórd meg apróra vágott gyümölcs darabokkal vagy magvakkal.

Ez a bögrés gyümölcsös-zabpelyhes süti szuper edzés előtti töltésnek vagy akár ebéd utáni fitt villámgyors desszertnek is.

Fitt menü FittAnyu ajánlásával az Avokádó Ételmanufaktúránál

– súlyvesztéshez
– súly megtartáshoz
– sportoláshoz
– tudatos és egészséges táplálkozáshoz
Szállítunk egész napos menüt, reggelit-ebédet, vagy ebédet-vacsorát is!
Nézd meg a heti étlapot és rendelj, katt. a képre:

Szeretnél személyre szabott életmód tanácsokat, étrendet és edzéstervet?

Segítek Neked, kattints a képre a részletekért

Vélemény, hozzászólás?