4 egyszerű lépés, hogy fittebb legyél

2018.08.29 15:31

Kevés időd marad mozogni család és munka mellett? 

Fókuszálj az alábbi 4 egyszerű lépésre, amivel könnyedén növelheted fittségedet, javíthatod közérzetedet és egészségedet.

Szombat délután vendégségbe mentünk, volt itthon egy nagy tál fügém, így jött az ötlet, hogy sütök belőle fitt fügés-csokis brownie pitét, amit magunkkal vihetünk ajándékba. 

Szerintem jót sikerült összehozni, még aznap délután elfogyott az összes. Hozzáadott cukor nélkül készült, szénhidrát csökkentett és zabliszt keverékkel. 

Receptért katt. a képre. 

A füge egy igazán ízletes csemege aszalt formában is, de ősszel mindenképpen érdemes frissen is fogyasztani számos kedvező élettani hatása miatt. 
Magas kalcium tartalma például jót tesz a csontoknak, kálium tartalma csökkentheti az inzulint és a füge tele van rosttal, rendszeres fogyasztásával az emésztési panaszok enyhülhetnek, ugyanis az emésztési folyamatok felgyorsulnak, normalizálódnak

A vasárnapom a FEM3 Élet-Forma forgatás előkészületeivel telt, hétfőn pedig egész nap forgattunk, ahol újabb gyors és egyszerű, fitt receptek kerültek elkészítésre. Tarts velünk te is szeptermber 9-én vasárnaponként  a FEM3-on, jó lesz. 🙂

Múlthéten véget ért a szabadság, gyerkőcnek megkezdődött az ovi, nekünk pedig a munka. Reggelente egyre később világosodik és múlthéten több esős napba is belefutottam, így egyre nehezebb beütemezni a korai szabadtéri edzéseket. Ezt a következő hetekben egészen biztos átszervezem, hogy a munka mellett a tervezett heti edzéseim meg legyenek. A sűrű hétköznapok miatt egyre inkább a rövid, de intenzív teljes testes edzések kerülnek középpontba és az, hogy minden lehetőséget megragadok a mozgásra, beleértve a gyerkőccel való sétát vagy bringázást is.

Ha neked is kevés időd marad mozogni család és munka mellett, fókuszálj az alábbi 4 egyszerű lépésre, amivel könnyedén növelheted fittségedet. 

4 egyszerű lépés, hogy fittebb legyél

1, végezz napi szintű teljes testes mini edzéseket 

2, növeld a napi aktivitásod azzal, hogy a lift helyett a lépcsőt használod, sétálsz egy buszmegállót, vagy bevásárlásnál távolabb állsz meg kocsival a bejárattól.

3, sétálj rendszeresen,  minden nap növeld az időtartamot. Ha elérted a napi 30 percet, akkor fokozd az intenzitást. 

4, végezz saját testsúlyos gyakorlatokat pl. guggolást, kitörést, fekvőtámaszt, tolodzkodást, majd fokozd a terhelést súlyok használatával 

Nem tudod hogyan táplálkozz egészségesebben a céljaidnak (fogyás/izomépítés/alakformálás) megfelelően? 

Milyen típusú edzést végezz és melyik gyakorlatból mikor mennyi ismétlést csinálj? 

Hogyan tartsd magad folyamatosan motiváltan és mindezt hogyan hozd össze egy rendszerbe és illeszd be a hétköznapokba? 

Ebben segít neked a 30 napos online életmód program!
Csatlakozz Te is! 
Katt. a képre a részletekért:

Vélemény, hozzászólás?