3 tipp, hogyan dobd fel a túrót a diétádban

2017.02.11 07:10

Ez a hetünk is elég sűrűre sikerült, a napi munka, edzés mellett szinte minden nap volt ovi után programunk, elintézni valónk. 

Kedden kis Zével kiropraktőrnél jártunk, csütörtökön fodrásznál, pénteken a laptopot vittük szervízbe,

és a hétvégénk is elég mozgalmasnak ígérkezik, úgyhogy megint csak nem fogunk unatkozni.

A heti edzésszámokat jól teljesítettem, úgyhogy jár a piripont és a hátbeveregetés. 🙂

4 súlyzós, 2×40 perc és 1×20 perc kardió kipipálva.

Étrend kb. 80%-os, egyéb okok miatt most nehezebben tudok erre odafigyelni, de amit lehet kihozok belőle. 

A legújabb kedvenc párosításom a spenót és málna kombó (mivel február van, így fagyasztott formában) amit a héten előszeretettel használtam akár túrókrémbe, akár turmixba téve. 

A zsírszegény túró, cottage cheese kiváló fehérje forrás a diétában, amit igen sokféleképpen el lehet készíteni, akár sós, akár édes formában.

3 tipp, hogyan dobd fel a túrót a diétádban

1, málnás-spentos túrókrém 140 kalória

Kanalazz 100 gr zsírszegény túrót egy tálba. Vágj durvára egy marék bébispenót levelet és keverd a túróhoz, majd adj hozzá egy marék málnát és óvatosan forgasd hozzá. Én spenótból és málnából is fagyasztott verziót használtam. 

2, körtés-diós túrókrém 210 kalória

Kanalazz 100 gr zsírszegény túrót egy tálba. Vágj kis kockákra egy fél körtét, keverd a túróhoz, és szórd meg egy marék apróra vágott pirított dióval.

3, közel-keleti túrókrém  90 kalória

Kanalazz 100 gr zsírszegény túrót egy tálba, vágj finomra egy paradicsomot, egy 5 cm-es darab uborkát és egy marék petrezselymet. Keverd a túróhoz, adj hozzá néhán csepp citromlevet és ízesítsd fekete borssal.

Egyik nap uzsonnára a spenótot és fagyasztott málnát turmixba is belekevertem: 

egy marék spenót levelet, egy marék málnát, 1 tk. Energy Organic Barley Juice zöldárpa port, 1 ek. chia magot és kókusztejet turmixoltam össze. Ez is igazán fincsi és szuper egészséges lett. 

Az Energy Organic Barley Juice zöldárpa por segíti a szervezet kíméletes méregtelenítését, támogatja az anyagcsere folyamatokat, gátolja a szervezet elsavasodádát, segítséget nyújt emésztési zavarokban csillaptíja a belső és külső gyulladásokat, jótékonyan hat a hormonrendszerre, hosszútváon alkalmazva javítja a lelki-érzelmi állapotot, élénkíti a szervezetet, javítja az általános kondíciót, és csökkenti a civilizációs betegségek kialakulásának veszélyét. 

Tarts velünk márciusban a Légy igazi fitt nő hétvégén, és mi segítünk Neked kialakítani helyes, egészséges és fitt életmódodat, étrendedet!

A fitness hétvége részleteiért katt. a képre:

Vélemény, hozzászólás?