3 súlyzós gyakorlat integetőháj ellen

2015.02.24 20:23

Ma extra pörgős napom volt. Márcsak azért is, mert hajnal fél 3 óta fent vagyok, a gyerkőc úgy gondolta, hogy ekkor kezdődik a nap. Aha…persze…és természetesen akkor aludt vissza, amikor én eredetileg kelni szerettem volna, fél 6-kor.

Tegnap este befutott hozzánk a nagymami újabb 3-4 napot besegíteni, mivel a kis maki még a héten sem megy bölcsibe. Így megint erre a 3 napra összesűrítve kell elintéznem mindent, amit egyébként egész héten csinálnék meg.

Korán reggel megfőztem az ebédet, aztán irány a terem, edzés, személyi edzések, majd egy egész délutános megbeszélés a városban. Onnan rohanás haza egy kis időre, aztán tovább a körmöshöz, amit összekötöttem a kozmetikussal is, hogy időt spóroljak. Este 8-kor végre itthon.

Reggel hát-tricepsz edzés volt soron. Ezeket az edzéseket ezzel a 2-3 tricepsz gyakorlattal zárom 4×10 ismétléssel, hogy májusra a karjaim is kellőképpen feszesek legyenek.

1, hátmosás gyakorlata (a gyakorlat végrehajtása során a két könyököt végig szorosan a fül mellett tartjuk)

2, lórúgás (figyeljünk arra, hogy a gyakorlat végrehajtása során végig legyen egyenes a hátunk, és a felkar legyen párhuzamos a talajjal)

3, kötéllel letolás csigán (felkart rögzítsük szorosan a törzs mellett, és legyen egyenes a hátunk)

Edzés végén sose feledkezzünk meg a nyújtásról!

Holnap hasonlóan rohanós-háton pörgős napom lesz, úgyhogy remélem ma éjszaka sikerül egy kicsivel többet aludnom.

Vélemény, hozzászólás?