3 jól bevált tipp a lapos hasért

2015.08.07 18:17

Kihívás 1. nap pipa 🙂

A gyakorlatokat és részleteket itt találod:

https://www.fitten-pozitivan.com/news/fittanyu-10-napos-kihivas-a-kerek-feszes-popsiert/

Csináld végig a kihívást és

legyen akár a Tiéd egy személyre szabott narancsbőr elleni étrend ajándékba!

Az alakunk és az edzéseink eredményessége 70%-ban a táplálkozáson múlik, ezért ha végig csinálod velem a 10 napos kihívást és minden nap feltöltesz egy képet magadról a Fitten-pozitívan facebook oldalra, ahogy a gyakorlatot végzed, akkor a 10. nap végén a kihívásban résztvevők (akik feltöltik a képet vagy elküldik üzenetben 10 napon keresztül)  között egy személyre szabott 5 napos narancsbőr elleni étrend kerül kisorsolásra!

Szuper napunk volt ma 🙂

A gyerkőc már 3 dalt is elénekel teljesen önállóan, jól érthetően elejétől a végéig. A Hinta palintát, Mókuska mókuskát és a Boldog szülinapot. Oooolyan büszke vagyok rá!

Hétfőre felkészültünk a bölcsis szülinapi bulira, szülinapi kalapok, verdás papírtányér, papírpohár beszerezve, torta megrendelve és már előre énekeljük a Boldog szülinapot dalt. 🙂

Hétvégén esküvőzünk, lagzizunk így a kihívás vasárnapi gyakorlatait nem reggel, hanem délután -miután magamhoz tértem- fogom megcsinálni. 🙂

Az egyik vendégem a héten azzal a kérdéssel fordult hozzám, hogy tudnék neki pár olyan tippet adni, amitől laposabb lesz a hasa?

Igen, tudnék és tudok is 🙂

1, Csökkentsd a só fogyasztást beleértve az ételízestő használatát is.

Az emberek többsége a só fogyasztást sajnos túlzásba viszi, ez pedig sok vizet köt meg a szervezetben. Az ajánlott só fogyasztás egy egészséges felnőtt esetében 2 gr/nap.  Sok ember ennek a mennyiségnek akár 3-4-szeresét is elfogyasztja a napi étkezési folyamán. Érdemes egyszer lemérni a 2 gr-ot és kipróbálni, hogy csak ezt a mennyiséget használnod a napi ételek elkészítésénél.

2, Lefekvés előtt 3 órával egyél utoljára.

A nap utolsó étkezésére válasz egy nagy adag salátát grillezett csirke/pulykamellel vagy grillezett hallal vagy főtt tojásfehérjével. Hagyd el a saláta öntet, majonézt és zsíros sajtokat a salátáról.

3, Próbáld ki néhány napig a hal-zöldség kombót.

A hal és zöldség csodákra képes. Ha egy hétig az élelmiszerek nagy része, – a reggelin kívül –  amit megeszel halból és zöldségből áll megindulhat az erőteljesebb fogyás.

Próbáld ki ezeket a tippeket, nekem bevált, én már teszteltem. 🙂

És ne feledd, az alakunk 70%-ban az étrenden múlik. Az edzéseid eredményeit -vagyis azt, hogy milyen gyorsan és hogyan alakul a formád- is ez határozza meg nagyobb részt!

Vélemény, hozzászólás?