3 centi mínusz combról otthon végezhető gyakorlatokkal

2016.01.14 20:33

Ma reggeli edzés: 50 perc kardió és térdkímélő combformáló gyakorlatok.

Tapasztalataim szerint a fogyni vágyó nők között kétféle típus létezik. Az egyik, aki a hason levő zsírpárnákat szeretné eltüntetni, a másik a comb-csípő-popsi tájékán raktározza a felesleges kilókat, és ezt igyekszik ledolgozni. Én az utóbbi csoportba tartozom és a most célként kitűzött 3,3 kg zsírt erről a tájékról szeretném lefaragni, ezért a comb-popsi formálásra kiemelt figyelmet fordítok az edzéseim alkalmával. 

A mai edzésbe beiktatott gyakorlataim:

Combformáló, térdkímélő otthon végezhető gyakorlatok:

lábemelés oldal fekvésben 50-50

lábemelés nyújtott lábbal elől 50-50

– 

térdforgatás elől oldalfekvésben 50-50

alul levő láb emelése oldalfekvésben (belső comb) 50-50

hanyattfekvésben térd nyitása zárása 50

A gyakorlatokat iktasd be heti 3-szor az edzéseidbe, de ne felejtsd el megdolgoztatni a tested más izomcsoportjait sem. A centik leolvadását a combodról elősegítheted az edzések végére beiktatott kardió mozgással. 

Garantált 3 cm mínusz a combodról

Az, hogy kinek mennyi felesleges zsír található a testén 70 %-ban a táplálkozása határozza meg. A fogyás a hízással éppen ellentétes ütemben zajlik, vagyis ha valaki először a combjára, popsijára hízik, akkor onnan fog lemenni legutoljára a felesleg. Nem lehet célzottan egy területről eltüntetni a zsírpárnákat semmilyen edzéssel, fogyókúrával, kapszulával, káposztaleves kúrával. Az egész testnek megfelelő körülményt kell biztosítani ahhoz, hogy elkezdje „felélni” a zsírpárnákat. A megfelelő körülményeket pedig a rendszeres mozgás és a megfelelően megválasztott táplálkozás jelenti. 

Ezért a gyakorlatok elvégzése mellett arra buzdítalak, hogy figyelj oda a táplálkozásodra és az edzéseid mellett ne feledd a zsírcsökkentő diétát. Ha ezt a kettőt megfelelően kombinálod, garantált a 3 centi mínusz a bikini szezonra. 

Szeretnél személyre szabott alakformáló táplálkozási programot, étrendet?

Kattints a képre:

Vélemény, hozzászólás?