2 héttel a verseny előtt

2015.04.14 22:55

Az elmúlt 3 napban nem sokat álltam meg és még a bejegyzések is kimaradtak. Ez a verseny előtti két hét igen sűrű lesz, úgy érzem….

Mi történt az elmúlt 3 napban? 

Vasárnap reggel futással kezdtem a napot a tó körül, amit egy alapos nyújtás követett.

Aztán gyorsan ebéd főzés a fiúknak, majd robogtam tovább az  Arnold Gym-be a FittAnyus lábnapra.

Szuperül telt a csajokkal a délután, beszélgettünk az alakformálásról, átvettük a popsikerekítés és lábformálás alapvető gyakorlatait, majd egy intenzív alakformáló órát nyomtunk le együtt.

A legmesszebbről, Angliából Laura érkezett a találkozóra, őt pedig Éva követte, aki Cserkeszőlőből jött hozzám, hogy együtt mozogjon velünk.  

A lányokat egy kis ajándék csomaggal is megleptem, aki nagyon zsírt akart égetni, az már óra előtt lehúzhatta az L-karnitines ampullát. 🙂

Én is kaptam ám ajándékot, illetve a kis makim, aminek nagyon nagyon örültem, hihetetlen jó érzés volt, ezer köszönet érte, ezúton is Andinak és Krisztinek, sikerült jól meglepniük. 🙂

A baglyos sapka a gyerkőcé, nem az enyém 😀

Valamint Éva elhozta nekem az ékszereket, amit a versenyre készített nekem. Teljesen egyedi, ilyen egész biztos nem lesz senkinek, ha csak nem, addig lemásolja innen 🙂

https://www.facebook.com/vicadrotekszerei?fref=ts

A hétfői nap igen húzós volt, reggel 2 órás edzés, majd kb. 320 km-t levezettem az Alföldre és vissza. Régen, amíg képviselőként dolgoztam, napi szinten mentem több száz km-eket és meg sem kottyant, most azért elfáradtam tőle  estére.

Tegnap délelőtt fürdőruha próba,

                               félig kész fürdőruhában a varrónőnél

utána találkozás az edzőmmel Tündével, még néhány dolgot átbeszéltünk szombatig, akkor lesz a verseny előtti utolsó  formacsekkolás.

Ez a hét edzések szempontjából, a jövő hét pedig diéta szempontjából lesz extra kemény, de jövőhéten vasárnap már színpad.

Hogy hogy érzem most magam? Van néhány dolog, amit el kellett, hogy engedjek és be kellett lássam, ez most nem fér bele. Bízom az edzőmben és a szavaiban és bármi is lesz a bírói eredmény, egy valamiért csinálom: magamért, én ezzel már csak nyertem, bármilyen nehéz is most ezt végigcsinálni.

Ma lábedzés volt 45 perc kardióval felturbózva, holnap reggel korán pedig 60 perc futással kezdem a napot. Utána irány az Alföld a nagyszülőkhöz és Cserkeszőlő egy kis lazulós fürdésre.

Vélemény, hozzászólás?