1 perces fitt almás-fahéjas muffin FittAnyutól

2016.05.30 07:05

Aha… próbálj meg egy ilyen hétvégén diétázni…

Az elmúlt két napban igazi kihívást jelentettek az étkezések, a szüleimnek pedig egészen biztos, hogy falusi turizmussal kellene foglalkoznia.

Volt kemencében sült mákos kalács, kürtős kalács, pulyka és nyúl hús, grillezett pisztráng és zöldségek, saláta, házi vattacukor és minden földi jó. 🙂

A házi mákos kalács és kürtős kalács elkészítésénél kis Zé sem hiányozhatott, a mamával együtt gyúrták be és tekerték fel a tésztát, a papával pedig rollereztek, barkácsoltak és íjászkodni tanultak, igazi élmény volt a hétvége, ami a vasárnapi strandos uncsitesós gyereknapozással, hazafele pedig fagyizással és a játszótéren csúszdázással zárult. 

Így szombaton és vasárnap rendesen sikerült feltöltenem a szénhidrát raktáraimat, bár nem ettem sokat és főleg a grillezett pisztrángra és zöldségekre, salátára helyeztem a hangsúlyt, de azért megkóstoltam mindent, és a szénhidrát csökkentett étrendemhez képest mégis csak többlet bevitelt jelentett,  ezért a mai reggelem szigorúan futással indult. 🙂

Az étrendben pedig két lazulós nap után vissza a múltheti alapelvekhez, ami azért nem jelent túl nagy megszorításokat, mert pénteken is – beleszámolva a napi ch bevitelbe – belecsempésztem egy diétás sütit: 1 perces fitt almás-fahéjas muffint.

Receptért kattints a képre:

Próbáld ki Te is ezt a villámgyors egészséges és fitt receptet, ha valami könnyű édességet ennél. 

Szeretnél személyre szabott életmód tanácsokat, étrendet, edzéstervet?

Segítek Neked! Kattints a képre a részletekért

Vélemény, hozzászólás?