1 gyakorlat otthonra a feszes belső combokért és lapos hasért

2016.07.25 16:21

5 nap Balaton után ma megpróbáltam visszarázódni a dolgos hétköznapokba. Nagyon jól esett ez a néhány nap kikapcsolódás, jól éreztük magunkat.

Végig jó időnk volt, így strandoltunk, hajóztunk, kisvonatoztunk, elmentünk a kapolcsi fesztiválra, kis Zé horgászott a nagypapával és kifogta élete első halacskáját a Balatonból. 

Az edzés sem maradt el, 3-szor futottam az 5 nap alatt, két reggel még a gyerkőc is csatlakozott hozzám egy utcahossznyi távolság erejéig. 🙂 

A tiszta táplálkozás alapvetően nagyon jól ment, reggelire a szokásos zapehely után leginkább salátát, párolt zöldséget, natúr husikat, halat ettem, lazulás csak a folyadék fogyasztásban volt 3 dl málnaszörp, jeges tea és vasárnap egy tejszínhabos cappucino formájában. 

Ma reggel 6 órai kelés után egy 40 perces köredzéssel indtottam a napot. A következő gyakorlatokból 3 kört csináltam meg egymás után pihenő nélkül. 

– 8 perc futás

– 15 fekvőtámasz

– 10 vállról nyomás

– 20-20 egylábas guggolás

– 10 döntött törzsű evezés

– 10-10 belső comb – lapos has – erős mélyizom gyakorlat: lábemelés padra tett lábbal oldalsó kéztámaszban

Iktasd be ezt az összetett gyakorlatot az edzéstervedbe, ha feszes belső combokat, lapos hasat és erős mélyizmokat szeretnél. És ne feledkezz meg arról, hogy a formás alak elsősorban (70%) a konyhában készül, az edzéseidet kombináld egy tiszta étrenddel és az eredmény garantáltan nem marad el. 

Az edzésemet jóga típusú nyújtó gyakorlatokkal zártam, és csak ezután indult a  nap többi része. 

Napközben kis Zével sok dolgot elintéztünk, bevásároltunk, befizettük a postán a csekkeket, alvás időben online dolgoztam, délután pedig elkészítettük a család fitt vacsoráját: töltött paprikát sütöttünk.

Töltelék: darált csirkemell, kuszkusz, babpüré, kevés kukorica, zsírszegény natúr joghurt, a tetejére pedig zsírszegény reszelt sajt. 

Szeretnél személyre szabott életmód tanácsokat, étrendet, edzéstervet?

Segítek Neked, kattints a képre a részletekért:

Vélemény, hozzászólás?