1 gyakorlat eszköz nélkül a formás lábakért és lapos hasért

2016.08.15 07:16

Tegnap érkeztünk haza vidékről a nagyszülőktől. Az ott eltöltött 5 napot 1 edzéssel és önmagamhoz képest jelentős szénhidrát többlettel zártam, úgyhogy most lesz mit behoznom. 🙂

Jól éreztük magunkat. Kis Zé a nagypapa búvárszemüvegét szinte le sem tette míg ott voltunk, búvárszemüvegben íjászkodni tanult, mesét nézett, este ezzel a fején ment fürdeni és még aludni is ezzel aludt. 

Szombaton a családi szülinapozós, félreevős kerti parti előtt a reggeli rövid átmozgató edzésemhez kis Zé és az unokatestvérei is csatlakoztak. 2 utcahosszat közösen futottunk, majd indián szökdelés, békaügetés, pókmászás volt a kertben, és miután a gyerekek megunták az edzést, én még 4 gyakorlatot hozzá csaptam a végére 4 körben. 

Miután a múlthéten igen keveset mozogtam,  ezért már nagyon hiányzott a kora reggeli szokásos edzésem.

Ma reggel 5:30-kor keltem és 6-kor már futni indultam. 22 perc futás után 6 gyakorlatot csináltam meg a kertben 3 körben egymás után. 

– mély guggolás súlyzóval 15

– kinyomás talajról 12

– láb oldalemelés gumigyűrűvel 20-20

– vállról nyomás beforgatva súlyzóval 12

– evezés szélesen gumikötéllel 20

– hátsó kéztámaszban nyújtott lábemelés 15-15

Ez az otthon is végezhető, saját testsúlyos, összetett gyakorlat egyszerre dolgoztatja meg a láb és farizmot, hasizmot, mélyizmokat, kart és vállat is. Próbáld ki és iktasd be te is az edzésprogramodba.

Szeretnél személyre szabott életmód tanácsokat, étrendet, edzéstervet?

Segítek Neked, kattints a képre a részletekért:

Vélemény, hozzászólás?