1 gyakorlat a lapos hasért felülés nélkül

2015.09.03 13:16

Mennyire vagyok készen reggel, ha az arclemosó zselémmel próbálok fogat mosni és szemen fújom magam hajlakkal???

És vajon hányszor fogom még szénné égetni a párolt zöldségemet, amíg a gyerekem felnő??? Hány lábas végzi a kukában, mert használhatatlanná égetem az alját?? A konyha felgyújtásának az oka általában mindig ugyanaz: felteszem a kaját főni és bemegyünk a a gyerekkel játszani, természetesen mindig elfelejtem, hogy éppen főzök, így csak a gomolygó füstre eszmélek fel.

Viszont a kertünkben ilyen csodás, mézédes bio őszibarackok teremnek.

A tegnapi termésből is szuper tízórait dobtam össze.

A kertünkben termett epret, őszibarackot apró darabokra vágtam, zsírszegény natúr joghurtot és 1/2 adag vaníliás Iso whey zerot krémesre kikevertem és egymásra rétegeztem a krémet és a gyümölcsöt.

Edzés után kiváló étkezés, fehérjében és vitaminban gazdag, a gyümölcsöknek köszönhetően pedig újratöltjük az edzés során lemerült glikogén raktárainkat.

Mivel beléptünk az őszbe és egyre később világosodik a reggeli edzéseim egy kicsit későbbre kezdenek tolódni, bár még éppen beleférek az egy órás edzéssel fél 8-ig, mielőtt a gyerek ébredne, később pedig vissza az edzőterembe.

A ma reggeli programba hasizom erősítésre beiktattam egy új gyakorlatot.

Ennél a gyakorlatnál egy gumikötélre van szükség. Akaszd be a gumikötelet egy fix helyre, térdelj le. Akaszd be a tenyered a gumikötél két végébe úgy, hogy tenyered végig a talaj felé nézzen, majd a nyomd le a gumikötelet a talaj irányába. Könyököd enyhén legyen hajlítva a gyakorlat végrehajtása során, valamint figyelj arra, hogy a hátad végig egyenes maradjon.

Próbáld ki Te is, iktasd be edzésprogramodba. Azt ne feledd, hogy a lapos has elsősorban nem a hasizom gyakorlatokon múlik, hanem 70%-ban a táplálkozáson. Hiába végzel akár napi szinten célzottan hasizom gyakorlatokat azzal a szándékkal, hogy eltüntesd az úszógumit, ha nem a megfelelő étrend társul hozzá, akkor a lapos has váratni fog magára, egészen addig, amíg a táplákozásod a helyes mederbe kerül.

Ha segítségre van szükséged egy étrend kialakításában, kérd az 5 napos alakformáló étrendet itt:

Kattints a képre:

Ma délelőtt forgattuk le a FittAnyu alakformáló edzésprogram videóját, így hamarosan az is elérhető lesz a „Személyi edzés az otthonodba” videó csomagban

Katt.ide:

https://www.fitten-pozitivan.com/szemelyi-edzes/szemelyre-szabott-edzesterv/

Ebben a videó csomagban egy teljes gerincedzés és egy teljes alakformáló programot érhetsz el.

A gerincedzés program segít megelőzni valamint csökkenteni a hát és derákfájást, míg az alakformáló program a maximális zsírégetés mellett segít a formás alak elérésében.

Vélemény, hozzászólás?