1 gyakorlat a feszes lábakért

2015.09.21 13:15

Újra INGYENES FITTANYU EDZÉS, ezúttal Biatorbágyon a Viadukt Sportközpontban! 🙂

GYERE ÉS CSATLAKOZZ!

KATTINTS A KÉPRE! 

Ez a könyv már másodjára jön velem szembe és mivel hiszek a Sorsban, igyekszem odafigyelni a jelekre, ezért ma elmentem megvenni. Már el is olvastam belőle az első néhány oldalt, jónak ígérkezik. 🙂

Hétvégén mérlegre álltam. 3 kg plusz a víztelenített színpadi formához képest. 

Vasárnap este még megcsináltam a heti tervezetet, ami mindig kikerül a hűtőre, így a céljaimat sosem tévesztem szem elől.

A hétfői és keddi napra betervezett edzés elmaradt, így három pihenő nap követte egymást. Kedden munka után csajos estét tartottunk, összeröffent a szokásos banda, jól kibeszéltük a lelkünket és azt is megbeszéltük a lányokkal, hogy egy idősek otthonába fogunk költözni éltünk végén, egymás mellett lefoglalunk 5 szobát és ott bandázunk, pletykálunk, én pedig majd senior tornát tartok nekik. Jó lesz 🙂

3 kihagyott nap után, a héten még csak ma kezdtem meg a mozgást. A teljes testes edzés  egyik gyakorlata egy szuper popsi-combformáló gyakorlat fit-ball segítségével.

Behúzás csípőemeléssel.

Feküdj hanyatt a talajon, sarkaidat támaszd meg a labdán. Emed meg a popsid a talajról, majd húzd magad alá a labdát, amennyire tudod. 

Végezz belőle 30 ismétlést 4 sorozatban. 

A fit-ball egy nagyon sokoldalú eszköz, amit rendszeresen használok a vendégeim és a saját edzéseiben is. 

A labda segítségével erősödhetünk, javíthatjuk az alakunkat, a mozgáskoordinációnkat és az egyensúlyérzékünket is. Kiváló mozgásforma lehet hát és derékfájással küzdőknek vagy kismamáknak is, de ezzel a mozgásformával akár a zsírégetés is fokozható egy megfelelően összeállított edzés alkalmával. 

Azt persze ne felejtsük el, hogy egészségünk, alakunk 70%-ban a táplálkozáson múlik, tehát az egészségi állapotunk  és közérzetünk javítását, valamint az alakformálást a táplálkozás beállítással érdemes kezdeni, ellenkező esetben a várt eredmény elmaradhat.

Személyre szabott tanácsokért kattints a képre:

Vélemény, hozzászólás?