1 fitt tízórai tipp munkahelyre, iskolába

2015.08.31 22:25

Tegnap véget ért a 7 napos fitt reggeli kihívás, ma pedig kisorsolásra került  a személyre szabott FittAnyu edzésprogram, akinek a jogos tulajdonosa Mózes Virág lett 🙂 és már meg van a következő kihívás témája is. Az aki lapos hasat szeretne figyelje a következő kihívást 🙂

Vasárnap reggel, edzés után 15 perc alatt összedobtam egy fehérjében gazdag, fitt tízórait a reggelizős keksz adta hozzá az ötletet. Régen nagyon sok „délig tartó lendült”-es kekszet ettem meg tízóraira, uzsonnára, aztán persze nem értettem miért lesz szűkebb a nadrágom, amikor napi 1-2 órát is edzem. Ja…hát persze… ha egy kicsit jobban utána nézünk egy csomag „délig tartó lendület” keksz 4 kockacukornak megfelelő mennyiségű cukrot tartalmaz. És lássuk be, ebből egy csomag gond nélkül elfogy egy evésre.

Hogy mi ezzel a baj és miért érdemes lecserélni egy egészségesebb verzióra ezeket a kekszeket, ha fogyni szeretnél? Azt az előző bejegyzésemből megtudhatod.

Katt.ide:

https://www.fitten-pozitivan.com/news/a1-tipp-amiert-nem-tudsz-lefogyni/

Ha szereted az ilyen kekszeket és szívesen viszed magaddal pl. az irodába tízóraira, akkor inkább válaszd ezt az otthon 15 perc alatt elkészíthető verziót, amit ugyanúgy magaddal tudsz vinni a munkahelyedre vagy becsomagolhatod a gyereknek tízóraira. (ha gyereknek készíted hagyd ki belőle a fehérjeport)

Tápláló, egészséges, összetett természetes szénhidrát tartalmának köszönhetően lassabban emeli meg a vércukorszintet, ezáltal hosszabb ideig biztosítja a jóllakottság érzését, így vigyáz a vonalaidra is.

Receptért kattints ide:

https://www.fitten-pozitivan.com/products/jo-reggelt-keksz-hazilag/

Próbáld ki Te is!

Ma reggel a szokásos 1 órás edzésprogramommal indult a napom, aminek a végét már a nappaliban fejeztem be, mert kis Zé hamarabb felébredt a szokásosnál. Aztán gyors zuhany, gyerek összeszed, letesz a bölcsibe és irány dolgozni.

Délelőtt Pesten találkoztam egy 6 hete várandós anyukával. Megkeresett mert bizonytalan abban, hogy mit és mennyit mozoghat most, hogy kismama lett, mire kell odafigyelnie az edzései során, mert eddig is aktív életet élt, amit nem szeretne abbahagyni és fontos számára az is, hogy a normál 10-12 kg-nál ne gyarapodjon többet a súlya, valamint szülés után a súlyfelesleg könnyedén lemenjen róla mindezt természetesen úgy, hogy a baba egészsége a legfontosabb! Milyen vitaminokat, tápanyagokat vigyen be a szervezetébe, mire figyeljen oda a táplálkozása során, milyen táplálék kiegészítőket szedhet a várandósság alatt és után és még számos kérdés megfogalmazódott benne.

A táplálkozással és a megfelelően végzett mozgással már a várandósság alatt és szülés után a szoptatás során is rengeteget tehet az anyuka saját maga és a baba egészségéért!

Sok olyan anyukával találkoztam és én is ebbe a táborba tartoztam, hogy már a várandósság alatt foglalkoztatott a szülés utáni alakformálás témája.

Vajon le tudom e majd adni a felkúszott kilókat és visszanyerem e a régi formám szülés után?

Ha igen, akkor mégis mennyi időn belül fog ez bekövetkezni és milyen szigorú diétát kell majd ehhez betartanom és miyen kemény edzéseket kell majd végeznem?

Egyáltalán gyerek mellett, hogyan lesz minderre időm és energiám?

Fogok majd szülés után tetszeni a férjemnek?

Látni olyan szülés utáni nőket, akiken rajta maradt a várandósság alatt felszedett súlytöbblet egy része vagy az egész, éppen ezért dolgoztak bennem ezek a kérdések, hiszen lássuk be, jól kinézni mindenki szeret és mindenki szereti jól érezni magát a bőrében! Az nagyon fontos, hogy egy családanya jól érezze magát a bőrében, mert ezt a  környezete, a család, a gyerek is megérzi.

Ezekre a kérdésekre kapod meg személyre szabottan a választ az október 3-ai Fitt Anyukák Workshopján

– megtudhatod, hogy Neked személyre szabottan milyen étrendet kell követned a sikeres alakformáláshoz szülés után

– megtervezzük az étrended, amit utána haza is vihetsz

– megtervezzük az otthoni ezdésterved

– személyre szabott gyakorlati tanácsokat és recepteket kapsz a hétköznapokra a hatékony és egészséges alakformáláshoz

Részvételi szándékodat jelezd az info@fitten-pozitivan.com email címen.

Vélemény, hozzászólás?